Rob van den Braak overleden

Vandaag, 22 maart 2018, bereikte ons het trieste bericht dat onze vriend en partner Rob van den Braak is overleden. Hij heeft de strijd tegen de slopende ziekte verloren. Rob is 68 jaar geworden.

Rob is de oprichter van de website Blokboek.com en de afgelopen jaren heeft hij met het enthousiasme en doorzettingsvermogen, wat hem eigen was, er iets heel moois van gemaakt.

Wij zullen hem ontzettend missen. Rob zelf vond dat hij een prachtig leven heeft gehad. Hij was niet bang voor de dood, die hem achterna jaagde het laatste jaar. Rob woonde al langere tijd in Spanje.

Wij bedanken Rob voor zijn vriendschap, enthousiasme en creatieve geest. We wensen zijn echtgenote Hilde en naaste familie heel veel sterkte toe in de verwerking van dit verlies.

De grafische industrie heeft een bevlogen vakman verloren. Bedankt Rob voor alles wat je voor ons betekend hebt.

Team Blokboek.com

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

3 reacties

 1. Miriam van der Have op 07/08/2018 om 17:36

  Oh wat ontzettend spijtig. Samen met Rob heb ik tal van mooie avonturen beleefd. Na zijn vertrek naar Spanje hebben we nog maar weinig contact gehad, ook omdat ik heel ander werk ging doen. Nog regelmatig komt Rob in ons gezin ter sprake: onze samenwerking in Mountainview BV, zijn lessen over belichters, rasters, en kleuren, de reizen naar Seybold seminars, samen nadenken over wat PDF zou gaan doen in de grafische industrie, samen met Rob Meijer hard werken om de grafische industrie te overtuigen van het nut van het PDF-formaat. Het waren mooie tijden. Rust zacht Rob, ik zal nog vaak aan je denken. 2. Rene Barendregt op 25/03/2018 om 17:05

  Een man met veel kennis uit de grafische industrie. Heb vele jaren prettig met hem mogen samenwerken.
  R.I.P. Rob.
  Veel sterkte voor familie en nabestaanden. 3. Peter Luit op 22/03/2018 om 18:14

  Heel veel strekte voor het gezin en de familie van Rob. Maar natuurlijk ook voor het Blokboek.com team.

  Peter LuitLogo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK