Rekonect: papieren notebookje met verwisselbare pagina’s

notebookOndanks alle tablets, laptops en smartphones is het papieren notebookje nog altijd populair. Nadeel van het klassieke papieren opschrijfboekje ten opzichte van digitaal: als een onderwerp tijdens verschillende vergaderingen, op verschillende momenten, besproken wordt kun je je aantekeningen niet op opeenvolgende pagina’s kwijt, waardoor het overzicht snel verloren gaat. Met het nieuwe notebook Rekonect kan dat wel. Papieren pagina’s kunnen uit het notebook gehaald worden en ergens anders tussen geplaatst. Ook zijn illustraties en geprinte pagina’s in te voegen. Dat kan dankzij een magnetische rug in het notebook, waaraan de pagina’s, voorzien van magnetische strip, zich gemakkelijk hechten en loslaten. Leuke bijkomstigheid; de magnetische rug is tevens penhouder.
Het leuke aan het Rekonect-notebookje is dat het er klassiek uitziet, gemaakt is van papier dus, een leren omslag heeft en een elastiek voor het sluiten. Via Kickstarters is het benodigde geld voor de startup binnengehaald en naar verwachting zal de notebook in april 2016 op de markt komen.
Bron: drupa


 

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK