Rapport A&O fonds grafimediabranche over economische ontwikkelingen 2021

GOC publiceert jaarlijks het rapport over de economische ontwikkelingen binnen de branche in opdracht van het A&O fonds grafimediabranche. Vooral door de turbulente jaren 2020 en 2021 hebben de aanleverende partijen van de gegevens veel meer tijd nodig gehad om de juiste cijfers aan te leveren.

Gic 2023 Cover

Dat zegt directeur Richard Leloux op de website van printmedianieuws, waar in twee delen het rapport wordt samengevat. Leloux: “We streven ernaar de 2022 rapportage wat eerder te kunnen afronden in het laatste kwartaal van dit jaar.”

Ook de 2021 editie past in een lezenswaardig geheel van de meerjarentrends binnen de branche

Lees (gratis) verder bij printmedianieuws.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK