PrinterXpert met eerste Xerox iGen4 kartonnage uitvoering in Nederland

bb161101printerxpertGrafische multibrand reseller PrinterXpert heeft als eerste in Nederland de Xerox iGen4 Diamond XXL met matte toner in kartonnage uitvoering in haar bezit. Hiermee kan de grafische partner van Xerox papier en karton tot 630 µu of 530 gram printen. Met deze investering biedt PrinterXpert haar klanten een unieke service om plannen voor uitbreiding van hun dienstverlening naar nieuwe afzetmarkten eerst te testen. Daarnaast speelt PrinterXpert in op de groeiende trend van digitaal geprinte verpakkingen. Dit marktsegment wordt onder andere ook aangehaald in het trendrapport van ABN AMRO over de grafische industrie.

Arlo Swartz, algemeen directeur van PrinterXpert: “Vooral kleinere en middelgrote drukkerijen in het MKB behoren tot ons klantportfolio. Voordat ze in een niche investeren geven wij ze de mogelijkheid om proef te draaien. Wanneer dit succesvol verloopt, kunnen ze het slagingspercentage van de investering beter inschatten. Wij willen geen drukkerij zijn, maar bieden deze service graag aan onze klanten aan, zodat zij de wensen van hun klanten kunnen vervullen.”

De dienstverlening voor eindklanten van PrinterXpert betreft naast de iGen ondersteuning voor bedrukking van kartonnage ook customized verpakkingen, plano of bedrukt.

Henk Bleeker, Channel Manager bij Xerox: “Het is voor de grafimediabranche nog steeds een moeilijke tijd. Met deze unieke aanpak geeft PrinterXpert haar klanten wel de lusten, maar niet de lasten. Zo kunnen grafimediabedrijven zich concentreren op wat echt belangrijk is: het verrassen van hun klanten, het verhogen van de productie, kostenreductie en groei. En dat is precies waar Xerox ook altijd op stuurt.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK