Print Pakt Live

the_awarehouseOp woensdag 20 mei is CMBO te gast bij het event ‘Print Pakt Live’, dat plaatsvindt in The Awarehouse te Scherpenzeel. Met de campagne ‘Print Pakt’ richt KVGO zich op ondernemers, marketeers en creatieven èn op grafische bedrijven om de blijvende waarde van print binnen de moderne communicatiemix te benadrukken. De sprekers tijdens ‘Print Pakt Live’ geven daarvan inspirerende voorbeelden, maar laten ook zien hoe de spelregels zijn veranderd.

Sprekers:
Ed Boogaard (EdBoogaardschrijft) is dagvoorzitter.
Marlous Spaven (TIM Dialogue Marketing) vindt mooi drukwerk niet genoeg: je mailing gaat pas echt scoren als je de essentiële succesfactoren van actiemarketing volgt.
Irena Petric (NOM) brengt het lezen van mediamerken in beeld, ongeacht het platform waarop content wordt verspreid. Zij komt met opmerkelijke cijfers.
Bram ter Beek (KVGO) presenteert de Print Pakt Toolbox voor bedrijven die Print Pakt actief willen ondersteunen.
Alex Kunst (Mr. Print Pakt) vindt innovatie geen bedreiging maar een kans. Print verloor zijn monopoliepositie als massacommunicatiemiddel, maar dat leverde alleen maar meer drukwerk op. Al was het niet allemaal hetzelfde drukwerk.
Willem Overbosch (Dutch Netwok Group) is de man achter ondernemerstijdschrift De Zaak, MKB Servicedesk en ZZP Servicedesk en zet in op de combinatie van print en digitaal. Hij ziet als uitgever drukwerk als een middel, niet als doel. Daarbij zijn er nog steeds prachtige kansen om met op maat gemaakt drukwerk je doelgroep te bereiken.

Je kunt je deelname kenbaar maken via deze link. Vervolgens ontvang je een e-mail waarmee je je aanmelding kunt afronden.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK