Spandoekautomaat op Schiphol

BannerXpress

Gisteravond zag ik in de aankomsthal op Schiphol iets bijzonders: de BannerXpress. Dit is een apparaat waarmee mensen die passagiers verwelkomen, zelf ter plekke een gepersonaliseerd spandoek kunnen printen. In vijf stappen is het spandoek klaar. Men kan bovendien kiezen voor 3 verschillende groottes, small (40 cm breed), medium (1,30 meter) of large (3 meter breed); de hoogte is 30 cm. Naast de naam van de passagier en andere tekst, kan men ook kiezen uit verschillende achtergronden (thema’s). Betalen met pin en binnen een paar minuten rolt de gepersonaliseerde banner van canvas uit de printer. Een eigen banner kost 3,95 euro (small) tot 14,95 (large).

Bron: nieuws.schiphol.nl

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

1 reactie

  1. Jan op 01/11/2017 om 11:47

    Is sinds een aantal maanden ook te vinden op Eindhoven Airport.



Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK