Plantin en Tetterode 100% grafisch.

PlantinWaar veel bedrijven de breedte opzoeken om zich overeind te houden in de krimpende grafische markt is er nu bij Heidelberg distributeur Plantin-Tetterode een tegengestelde beweging. Sign en 3D printing worden afgestoten.

Wouter van Dijk, President van de Printing Systems Group, over de wijzigingen: “We zijn ervan overtuigd dat deze beslissingen ons helpen om optimaal invulling te kunnen geven aan onze strategie. We willen onze klanten ondersteunen om tegen zo laag mogelijke kosten een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Waar eerder verbreding van activiteiten een zinvolle strategie leek om de economisch moeilijke tijden het hoofd te bieden, zien we nu eerder een omgekeerde beweging. Binnen de Printing Systems Group zal meer worden ingezet op verdieping van de portfolio, in plaats van verbreding. Meer en meer concentreren bedrijven zich op datgene waar ze goed in zijn. Daarin uitblinken biedt perspectief, zo blijkt. Geheel in lijn hiermee, is er ook binnen Plantin en Tetterode een toenemende focus op de (grafische) core business.“

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK