Plakslippers

De Italiaanse startup Nakefit, maakt “plakslippers” voor mensen die graag met blote voeten lopen.
De stickers zijn makkelijk op te plakken en te verwijderen. Ze zijn waterproof. Op het procédé rust een patent.

Deze inventieve “plakslippers” van Nakefit geven voeten de bescherming die ze nodig hebben, zonder je te beperken in je bewegingsvrijheid. Je verwijdert simpelweg de plakstrip en maakt ze vast aan je voetzolen. Zo kun je wel lekker met je tenen wiebelen, het gras onder je voeten voelen en over strand “struinen”, zonder het risico te lopen op vervelende wondjes aan je voeten. Doneer via Kickstarter een bedrag van 30 euro om een setje van tien stuks thuisgestuurd te krijgen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK