Pensioenfonds PGB verhoogt pensioenen met 2,77%

Het bestuur van Pensioenfonds PGB besloot alle pensioenen te verhogen met 2,77%. Deze verhoging komt boven op de eerdere verhoging van 0,23%. Hiermee komt de totale verhoging uit op 3% in 2022.
De verhoging gaat later dit jaar in met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2022.

Pgb Logo

Bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester zegt in het persbericht: “In een tijd van stijgende prijzen is deze verhoging goed nieuws. Ook al beseffen we als bestuur dat de verhoging van in totaal 3% de inflatie niet volledig goedmaakt. Toch zijn we verheugd dat we de pensioenen extra kunnen verhogen. Eind dit jaar bekijken we wat er mogelijk is in 2023. Daarbij kijken we ook naar onze financiële positie van eind december.”

Extra verhoging is mogelijk door versoepelde wetgeving, met name door de verlaagde wettelijke dekkingsgraad die van 110% naar 105% ging.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK