Papieren paperclip

DCDe paperclip is in zijn eenvoud misschien wel een van de beste uitvindingen ooit geweest. Het Nederlandse Deltaclip komt met een papieren vervolg. Het gaat om een milieuvriendelijke – want recyclebare – paperclip gemaakt van FSC en PEFC papier. Bijzonderheden van de clip liggen in de multifunctionaliteit: het bindt papier tot 15 vellen, is beschrijfbaar, personaliseerbaar en is uiteraard geschikt voor archivering en codering. Het NRC schreef er deze week (27-03-2014) een leuk artikel over. Met een geheel nieuwe productlijn van trendy gekleurde Deltaclips, de grotere memoclips en de gepersonaliseerde clip richt het bedrijf zich zowel op de markt voor kantoorartikelen als op de promotionele markt, voornamelijk in Europa en Noord-Amerika.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK