Paas Snuffelmiddag, print zelf een paasei in 3D

Coda fablab-CODA FabLab in Apeldoorn organiseert iedere woensdag een Snuffelmiddag waarin iedereen kan kennismaken met de aanwezige apparatuur zoals een lasersnijder, 3D-printer en een snijplotter.

Op woensdag 23 maart staat deze gratis inloopmiddag in het teken van Pasen en kunnen aanwezigen een paasei of kuiken maken.

Tijdens deze speciale ‘Paas Snuffelmiddag’ kun je met behulp van de 3D printer een paasei printen of met behulp van de lasersnijder een kuikentje van papier maken. Aanmelden voor de Snuffelmiddagen is niet nodig. De toegang is gratis; iedereen is vanaf 15.00 uur van harte welkom.

Meer info is te vinden op www.coda-apeldoorn.nl/fablab.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK