Amerikaans initiatief FabLab speelplaats voor creatieven

Fablab lowres - 5In Antwerpen is een nieuw FabLab geopend. In een industriële omgeving staan daarvoor een groot aantal machines opgesteld waarmee studenten en ook non-profitorganisaties innovatieve producties kunnen maken. Iedereen is welkom. Dat betekent dat ook bedrijven dingen kunnen uitproberen. Zo zien ze graag bedrijven binnenkomen die een keer iets met 3D-printen willen uitproberen. Voorwaarde is wel dat het bedrijf zijn ervaringen wil delen. Alles wat geproduceerd wordt in een FabLab is open source en staat dus aan iedereen ter beschikking.

We bezochten het Antwerpse FabLab+ en maakten een PRstory die hier te lezen is.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK