Oproep aan Europese regeringen het belang van gedrukte boeken te onderstrepen

Intergraf, de European International Booksellers Federation en de Federation of European Publishers doen samen een beroep op Europese regeringen om boekwinkels open te houden en te bezien als essentiële voorziening.

Boeken Belang

In de afgelopen 18 maanden is het belang van boeken duidelijk naar voren gekomen in de coronaperiode waarmee iedereen werd geconfronteerd. Niet alleen voor consumenten, die juist meer zijn gaan lezen, maar ook voor uitgevers en drukkerijen.

Kerstperiode

De kerstperiode is structureel een belangrijke periode voor alle spelers in de branche. Maar de drie organisaties dringen erop aan dat boeken niet alleen belangrijk zijn in deze vakantieperiode, maar altijd!

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK