Oprichting Postcommissie binnen DDMA

Deze week vond de aftrap plaats voor de oprichting van de Postcommissie binnen DDMA. De groep zal uit maximaal 12 bedrijven gaan bestaan.

Post

De belangstelling was echter groter. Bij de aftrap waren zo’n 20 bedrijven aanwezig, waaronder bedrijven direct uit de postwereld, maar ook banken, verzekeraars, energiebedrijven, databedrijven en gespecialiseerde servicesbureaus.

De bestaande VGP – Vereniging Grootgebruikers Postdiensten gaat op in de nieuwe Postcommissie binnen DDMA. VGP sloot zich in maart 2022 al aan bij de DDMA.

De opzet is om samen een sterke groep samen te stellen, die de belangen van post in het algemeen gaat behartigen.

Bron (aangevuld): bericht LinkedIn van Mark Bonenkamp van Vogelaar.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK