Open huis papierproducenten

papierVolgende week openen acht producenten van papier en karton in Nederland hun poorten voor de landelijke ‘Week van het papier’. Techniekstudenten, werkzoekenden en basisschoolleerlingen wordt een bijzonder kijkje in de keuken gegund van het fascinerende productieproces van papier maken. De aanleiding is de verwachte behoefte in de toekomst aan technisch opgeleide mensen in de high tech papierindustrie. De papierfabrikanten hopen jongeren te interesseren voor het vak.
Papierproducenten die meedoen zijn Crown Van Gelder (Velsen) en Smurfit Kappa Roermond Papier, Parenco(Renkum), Schut Papier (Heelsum), Van Houtum (Swalmen), Sappi Limburg (Maastricht) en Mayr-Melnhof (Eerbeek) Het complete programma is te vinden op www.weekvanpapier.nl.

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK