Open huis papierproducenten

papierVolgende week openen acht producenten van papier en karton in Nederland hun poorten voor de landelijke ‘Week van het papier’. Techniekstudenten, werkzoekenden en basisschoolleerlingen wordt een bijzonder kijkje in de keuken gegund van het fascinerende productieproces van papier maken. De aanleiding is de verwachte behoefte in de toekomst aan technisch opgeleide mensen in de high tech papierindustrie. De papierfabrikanten hopen jongeren te interesseren voor het vak.
Papierproducenten die meedoen zijn Crown Van Gelder (Velsen) en Smurfit Kappa Roermond Papier, Parenco(Renkum), Schut Papier (Heelsum), Van Houtum (Swalmen), Sappi Limburg (Maastricht) en Mayr-Melnhof (Eerbeek) Het complete programma is te vinden op www.weekvanpapier.nl.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK