Nieuw management Kern Nederland

Directeur Arnold van der Maarel van Kern Nederland zal medio juni 2024 de deur van het kantoor in Zoetermeer als pensionado achter zich dicht doen. Kern in het nieuwsbericht: “Wij zijn hem buitengewoon erkentelijk voor zijn jarenlange (44!) inzet en wensen hem een gezonde, gelukkige en lange toekomst met zijn vrouw en (klein-) kinderen toe!”

24.18 Kern

Samen met Arnold en het management van Kern AG en Kern GmbH hebben ze het laatste jaar constructief overleg gevoerd om de dienstverlening in Nederland te kunnen waarborgen. Dat is geluktmet Juan Krol (op de foto links) die als Manager Service verantwoordelijk wordt voor de aansturing en inzet van het team technici alsmede de omvangrijke onderdeelvoorziening coördineren. Juan werkt al 34 jaar bij Kern en ziet het als een eer om de betrouwbaarheid van Kern systemen, in combinatie met onze ADF software mailFactory en het behouden van de tevredenheid van onze klanten, als een prachtige uitdaging voort te zetten. Rainer Rindfleisch (op de foto rechts) zal vanuit zijn rol als directeur Kern GmbH (Duitsland) het Nederlandse team op strategisch en commercieel gebied ondersteunen. Hij heeft een zeer brede ervaring en kijkt ernaar uit om de goede samenwerking tussen de landen te versterken. Arnoud Schreutelkamp (op de foto midden) zal als Manager Sales verantwoordelijk blijven voor commercie en tevens als eerste aanspreekpunt voor algemene zaken gaan fungeren.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK