Nederlandse mediapartijen lanceren ­­Buy-media.nl

​Nederlandse mediapartijen lanceren ­­Buy-media.nl.

Vandaag maken de Nederlandse mediapartijen BrandDeli, FD Mediagroep, NDC Mediagroep, de Persgroep Nederland, Talpa Networks, Telegraaf Media Groep, RTL Nederland en Ster bekend, dat zij gezamenlijk partner worden van de nieuwe portal Buy-media.nl. Binnen dit online platform zijn al hun kwalitatieve digitale advertentieproducten beschikbaar voor media-inkopers.

Het platform start eind maart 2018 en biedt meer kwaliteit, standaardisatie en gemak voor media-inkopers op de digitale advertentiemarkt. Het productaanbod bestaat uit onder andere display- en videoproducten, en ondersteunt zowel directe als programmatic media-inkoop. Deelname aan Buy-media.nl is voor media-inkopers kosteloos. Zij kunnen vrij gebruik maken van het platform, en hun systemen er direct technisch mee integreren.

Bij de start in maart kunnen de eerste testcampagnes in het Buy-media.nl platform geboekt worden. In het tweede kwartaal worden er trainingen bij mediabureaus georganiseerd, om het platform optimaal te leren kennen en gebruiken. Daarnaast worden er voortdurend nieuwe producten en mogelijkheden geïntroduceerd, zoals bijvoorbeeld de integratie van de NOBO bereiksdata en verdere uitbreiding op het gebied van audience targeting.

(bron: inct)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK