Mr. Print Pakt op de beursvloer

Vakbeurs 2015 dag 105Bezoekers van de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign in Gorinchem kunnen elke dag kijken en luisteren naar Mr. Print Pakt op stand 127. Met vier verschillende – ultrakorte – presentaties geeft Alex Kunst, alias Mr. Print Pakt, zijn visie op de rol van drukwerk in de communicatiemix. De campagne van Print Pakt komt daarbij eveneens aan de orde. Alex Kunst: ‘De ontwikkelingen in de communicatie-industrie gaan razendsnel, maar drukwerk biedt nog steeds onmiskenbaar toegevoegde waarde. Uit onderzoek blijkt dat communicatie via meerdere kanalen tot betere resultaten leiden, zeker als daar drukwerk aan wordt toegevoegd. De grafische bedrijfstak vervult daarom een sleutelrol in de communicatiemix. Het initiatief Print Pakt zet drukwerk opnieuw op de kaart.’

De sessies van Mr. Print Pakt worden dagelijks gehouden om 14.00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur en 19.00 uur. Bezoekers van de sessies van Mr. Print Pakt maken kans op een Cube Kalender van Philip Stroomberg, een echte design-klassieker.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK