Moleskine: schrift direct digitaal

moleskineMoleskine, bekend van de notitieboekjes, heeft de Smart Writing Set bedacht, Hiermee wordt alles wat iemand schrijft en tekent direct digitaal gemaakt. Handgeschreven tekst wordt direct overgezet naar een app. Smart Writing Set bestaat uit een ‘slimme’ pen met camera, de app en een notitieboekje met speciaal papier. Dat speciale papier zou nodig zijn om handgeschreven teksten en tekeningen nauwkeurig te digitaliseren. Door op het envelop-icoontje te klikken in het boekje wordt de tekst direct omgezet naar een e-mail. Bekijk ook de video over de Moleskine Smart Writing Set.
Goedkoop is het niet, de set kost 229 euro en nieuwe boekjes kosten 29,90 euro per stuk.
Bron: Bright.nl/Moleskine Smart Writing Set

 


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK