Mobiel wint terrein in marketingmix

mob appHet aandeel ‘mobiel’ binnen de marketing mix groeit hard. Dit jaar zegt 16% van de bedrijven in hun communicatiecampagne te kiezen voor een ‘mobile first’-benadering. Vorig jaar gold dat slechts voor 4% van de campagnes. Bedrijven brengen hun mobiele communicatie ook sneller op orde; twee derde heeft inmiddels een mobiele variant van de website. Vorig jaar was dat nog maar een derde. De helft van de bedrijven heeft het budget voor mobile verhoogd dit jaar.
Dit blijkt uit de DM Barometer De Mobile Update 2014, waarin SSMA, Online Marketing Group en Tijdschrift voor Marketing gezamenlijk onderzoek doen.
Bron: emerce.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK