Mimaki Europe viert 20 jarig bestaan tijdens FESPA in Amsterdam

Mimiaki kiest ervoor het 20 jarig Europese bestaan te vieren tijdens zowel FESPA als in haar eigen Mimaki Experience Centre in Amsterdam.

Logo Mimaki

De brede Mimaki-portfolio rond sign-graphics, textiel- en 3D-printtechnologieën staat natuurlijk centraal. Textiel is slechts één van de speerpunten binnen de huidige portfolio, met de lancering van een nieuw textiel printsysteem in de in de ‘Sustainability Corner’.

Danna Drion, General Manager Marketing, zegt: “Dit jubileum van Mimaki Europe is een perfect moment om ons succes te vieren, maar – belangrijker nog – om naar de toekomst te kijken en te onderzoeken hoe wij als team en als bedrijf kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld in de volgende 20 jaar.”

“FESPA biedt een uitstekende kans om je volledig onder te dompelen in het Mimaki productportfolio, zowel op de beurs als ernaast op ons Europese hoofdkantoor. We zijn verheugd om onze nieuwste producten te presenteren en nodigen iedereen uit om ons 20-jarig bestaan mee te vieren.”

Inschrijven wordt gewenst

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK