Met Shazam Visual nu ook afbeeldingen herkennen

shazamShazam breidt uit met een tool waarmee het ook afbeeldingen kan herkennen. Hiermee kunnen consumenten productafbeeldingen scannen en het item digitaal kopen.
Met ‘Shazam Visual’ richt je je camera op een poster of illustratie en de app herkent de inhoud van de afbeelding en bezorgt ons exclusief nieuws over het beeld. Alles met een Shazam-logo of een QR-code is scanbaar, dus niet iedere afbeelding kan gescand worden.
Om gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheid moet de nieuwste iOS- of Androidversie worden gedownload en geïnstalleerd. Wanneer dat gebeurd is, zal een icoon van een camera verschijnen in de linkerbovenhoek van de app.
Ook magazines en kranten kunnen gescand worden als ze de juiste labels bevatten. Zo kunnen lezers gerelateerde artikelen vinden of een lange onlineversie van een artikel bekijken.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK