Meltwater schept orde in de chaos van EU documenten

meltwaterDe gigantische stroom van online documenten is niet meer te overzien. Online analyse en filtering, zoals Meltwater dat gedaan heeft voor de brij aan documenten die de Europesche Unie dagelijks produceert, is de oplossing. Met de Meltwater oplossing kan content weer koning zijn in een overzichtelijk rijk. Lees meer over de EU oplossing in onderstaand persbericht.

Meltwater integreert documenten van Europese Unie

Meltwater geeft haar klanten toegang tot informatie die is gepubliceerd door de Europese Unie (EU). Met de integratie van de EU-documentatie zijn organisaties beter op de hoogte van de bestuurlijke ontwikkelingen in Brussel. Hierdoor kunnen zij beter geïnformeerde beslissingen nemen.  
Tientallen departementen
De openbare documentatie van 56 departementen en instituten wordt verzameld, gemonitord en geanalyseerd. Klanten van Meltwater hebben toegang tot  onder andere openbare notulen, persberichten, jaarlijkse rapporten, aanbestedingen etc.
Zicht op maatschappelijke en bestuurlijke ontwikkelingen 
Wouter van Driel, managing director Meltwater: ‘Ontwikkelingen in de EU hebben impact op het leven van iedere Nederlander. Om goed geïnformeerde beslissingen te maken, moeten organisaties, van CEO tot marketeer, weten wat er speelt in de samenleving. We filteren al miljarden digitale bronnen, maar voegen nu bestuurlijke bronnen toe aan ons bronnenpallet. Met de integratie van de EU-documentatie hebben bestuurders een goed zicht op de maatschappelijke én politieke ontwikkelingen.’
Over Meltwater
Meltwater monitort en analyseert online data. Met de nieuwste technologie filtert Meltwater de gegevens van miljarden openbare digitale bronnen. Dankzij realtime analyse zijn klanten beter en sneller in staat goed geïnformeerde, strategische beslissingen te nemen. Meltwater is een Noors bedrijf dat zich sinds 2001 specialiseert in data analyse. Het bedrijf heeft wereldwijd 56 kantoren.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK