Media Markt lanceert huis-aan-huis-special

BB150819 Media Markt Huis-aan-huis-specialBij vijf miljoen huishoudens valt een volledig nieuw magazine van Media Markt op de deurmat. Op verfrissende wijze combineert het magazine prijs- en productinformatie met levendige, redactionele content. De eerste editie heeft de naam ‘Weer aan de slag’ en ondersteunt de campagne ‘Gelukkig nieuw schooljaar’. 

De 24-pagina tellende huis-aan-huis-special is een aanvulling op de wekelijkse actieflyer en het inspiratiemagazine Mediazine van Media Markt. De special verschijnt vier keer per jaar en wordt in samenwerking met de leveranciers samengesteld.

 Elke uitgave van de special richt zich op een specifiek thema, en staat vol met producten en informatie die passen bij het thema.

“De lancering van de huis-aan-huis-special is een waardevolle toevoeging op het bestaande communicatieaanbod” stelt Media Markt. De special sluit naadloos aan op onze multimediacampagne, die zich uitstrekt van online tot print en televisie. Met de huis-aan-huis-special voorziet Media Markt de consument van tips en informatie die het maken van de juiste productkeuze makkelijker maken.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK