Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Media Markt lanceert huis-aan-huis-special

BB150819 Media Markt Huis-aan-huis-specialBij vijf miljoen huishoudens valt een volledig nieuw magazine van Media Markt op de deurmat. Op verfrissende wijze combineert het magazine prijs- en productinformatie met levendige, redactionele content. De eerste editie heeft de naam ‘Weer aan de slag’ en ondersteunt de campagne ‘Gelukkig nieuw schooljaar’. 

De 24-pagina tellende huis-aan-huis-special is een aanvulling op de wekelijkse actieflyer en het inspiratiemagazine Mediazine van Media Markt. De special verschijnt vier keer per jaar en wordt in samenwerking met de leveranciers samengesteld.

 Elke uitgave van de special richt zich op een specifiek thema, en staat vol met producten en informatie die passen bij het thema.

“De lancering van de huis-aan-huis-special is een waardevolle toevoeging op het bestaande communicatieaanbod” stelt Media Markt. De special sluit naadloos aan op onze multimediacampagne, die zich uitstrekt van online tot print en televisie. Met de huis-aan-huis-special voorziet Media Markt de consument van tips en informatie die het maken van de juiste productkeuze makkelijker maken.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Meer resultaat uit je website halen: 18 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK