Maak eens een slippertje

BB slippers dont worryEen leuk product voor de zomer komt uit Amerika. Het bedrijf Flipsidez.com maakt strandslippers met een persoonlijke tekst op de zool in spiegelschrift. In het zand komt dan een leesbare tekst of natuurlijk het logo van een merk dat daar slim op inspeelt. Kan een absolute zomerhit worden. Een Nederlandse leverancier is er volgens ons nog niet. Het idee is niet nieuw. Wat wel nieuw is, is dat de slippers in kleine oplagen en naar wens van de klant gemaakt kunnen worden. Kennelijk gebruikt de leverancier geen maatwerk stans voor het stansen van het zachte kunststof maar een computergestuurde frees.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK