LIVE kennissessie over het WhiteLabelShop platform

PARTNERBIJDRAGE – Weer een live kennissessie en ditmaal op het nieuwe kantoor van Prindustry. Op dinsdag 30 november presenteert het team van Prindustry in één ochtend alle info over het uitgebreide WhiteLabelShop platform, inclusief cases met WhiteLabelShop resellers.

Ramon van Wingerden

Directeur Ramon van Wingerden: “Na enkele succesvolle online kennissessies, willen we deze formule afwisselen met een live editie. Vakgenoten kunnen zo weer in het echt met elkaar ervaringen uitwisselen. Daartoe nodigen we ook enkele van onze WhiteLabelShop resellers uit, zodat zij kunnen vertellen over de verschillende toepassingen en ervaringen van het web2print platform. Dat doen we vanuit ons nieuwe pand in Haarlem in een persoonlijke setting voor ongeveer 20 deelnemers. Meld je dus snel aan!”

Kantoorpand Prindustry
Marcel Haumann Web

WhiteLabelShop eigenaar Marcel Haumann van Drukwerkonline is gastspreker: “We maken een bewuste keuze om een groot aanbod te geven en de productie uit te besteden. Daarvoor is een goed leveranciersnetwerk van belang. Prindustry biedt een drukwerkwebshop vanuit één centraal systeem met productinformatie, orders, offertes, facturatie, boekhouding én koppelingen met leveranciers. We bereiken een ontzettende variëteit aan klanten. Na mijn Nederlandse webshop, kwam al snel het plan op om ook in de Vlaamse markt een tweede webshop neer te zetten. Het brede assortiment en de actieve klantenservice steken we net zo in als bij de Nederlandse variant.”

Programma 30 november

09.30 – 10.00 uur: Inloop kantoor Prindustry

10.00 – 10.15 uur: Welkom

10.15 – 10.45 uur: Sessie WhiteLabelShop

10.45 – 11.05 uur: Gastspreker Marcel Haumann van Drukwerkonline

11.05 – 11.20 uur: Koffiebreak

11.20 – 11.40 uur: Klantcase 2

11.40 – 12.15 uur: Demo WhiteLabelShop

12.15 – 12.30 uur: Vragenrondje

12.30 – 13.30 uur: Netwerklunch

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de kennissessie op dinsdag 30 november. Deelname is gratis, maar er is beperkt plek.

Kennissessie 1

Partnerbijdrage

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK