Ledsticker te zien op Sign2Com

schermafbeelding-2016-09-21-om-11-35-37PantoonBenes wordt de Belgische distributeur van Ledsticker by Lightplate. Dit zelfklevend product zal volgens PantoonBenes voor een ommekeer zorgen in het land van de lichtbakken en LED toepassingen.

Het product is heel eenvoudig te verwerken door de signmaker: de zelfklevende folie aanbrengen op een plexi of op glas, een LEDstrip aanbrengen op de zijkant van de plexi of het glas en de stekker in het stopcontact of aanzetten via een transformator. De folie kan in vormen versneden worden of in zijn geheel gekleefd worden.
De folie is verkrijgbaar in 6 verschillende afmetingen van 30 cm tot en met 150 cm.

Het product zal als wereldprimeur te zien zijn op de stand van PantoonBenes op Sign2Com in Kortrijk. De Nederlandse distributeur van het innovatieve Belgische product is Tripa.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK