Laatste kans om in te schrijven voor KVGO ‘partij bijeenkomst’

Morgen vindt de zogenaamde partijbijeenkomst plaats van ‘De Grafische Partij’ van het KVGO. In aanloop naar de verkiezingen op 22 november een leuk gekozen slogan met een knipoog naar de vele politieke zaken waarmee ook grafisch Nederland te maken heeft.

Dgp Slogan Kvgo

De bijeenkomst vindt plaats in het Oude Magazijn in Amersfoort, met de trein prima te bereiken. De aan de bijenkomst voorafgaande Algemene Vergadering is toegankelijk voor KVGO leden of aspirant-leden, die graag tot het KVGO willen toetreden. Daarna volgt het openbare ‘partijprogramma’, waarin echter wel de belangrijkste conclusies van de Algemene Vergadering zullen worden gedeeld.

Het partijprogramma kijkt een flink stuk vooruit naar 2032. Alle mogelijke huidige thema’s zullen daarbij aan de orde komen. Wil je nog deelnemen, stuur dan even een e-mail naar evenementen@kvgo.nl. Het gehele programma staat op de website.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK