KVGO Webinar Samen Digitaal Veilig

Je werkt je hele leven aan je bedrijf en in 5 seconden is het weg. Je bent gehackt! Geen bestanden, geen klanten, geen planning. Leer hoe je kunt voorkomen slachtoffer te worden van hackers, tijdens het webinar “Samen Digitaal Veilig”, op donderdag 7 september aanstaande om 16:00 uur.

Web Security Kvgo

In dit webinar legt een ethisch hacker uit hoe hij te werk gaat en leer je hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid. Hiermee maak je niet alleen je eigen bedrijf, maar de hele sector een stuk veiliger. Ook kun je je aanmelden voor een nieuwe tool die je hierbij ondersteunt en krijg je kosteloos begeleiding via webinars.

Als KVGO geven wij digitale veiligheid hoge prioriteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Samen Digitaal Veilig. Voor dit platform kun je een kosteloos account aanmaken voor de basisversie en zo je bedrijf digitaal veilger maken. Hoe? Dat leggen we je dus graag uit op het webinar. Heb je interesse, mail dan even naar info@kvgo.nl!

Samen Digitaal Veilig een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.

Lees ook het artikel over e-mail veiligheid bij printmedianieuws (ook voor niet-abonnees)

Bron: rechtstreeks overgenomen van KVGO website

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK