Kleurboekje dat je vroeger had willen hebben

disney-3d-kleurboekDisney heeft het kleurboek van je dromen gemaakt. Tenminste van je dromen toen je vijf jaar oud was. Jouw gekleurde beesten komen in 3D tot leven!

Disney Research heeft een kleurboek ontwikkeld dat je met Augmented reality een figuur laat kleuren in 3D. Doordat de kleurplaat door Disney al als overlay is gebruikt en elke “pixel” van het kleurboek is toegewezen aan een pixel op het 3D-figuurtje kan het in realtime worden opgebouwd in het beeldscherm van de tablet.

Door de kleurplaat te draaien kun je om het figuurtje heen kijken. De app is nog in ontwikkeling en dus zal je nog even moeten wachten voordat je de kleurboeken kunt kopen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK