Langste kleurboek ter wereld

Langste kleurboek ter wereldKleurboeken zijn van alle tijden, maar nu volwassenen het kleuren ontdekt hebben als onthaastende, ontstressende activiteit, is ook weer het nut voor kinderen boven komen drijven. Klim naar de maan in dit langste, uitklapbare kleurboek ter wereld. Het boek is maar liefst 4,5 meter lang! Kleur een fantastische toren met draken, heksen, ruimtestations en vliegende olifanten. Begin in je huis op de grond en kleur je weg omhoog, helemaal naar de maan! Het biedt kinderen de kans om samen te kleuren. Met hun klas, op de naschoolse opvang, met hun (groot)ouders. En voor je het weet zitten ze… op de maan!

Het boek is zowel online als in de boekhandel verkrijgbaar.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK