Joalpe International met ruim assortiment displays, pos- & reclamedragers op Vakbeurs, standnummer 445

Joalpe_logo-2012

Als fabrikant op het gebied van winkelinrichting en productpresentaties is Joalpe International al jarenlang een begrip. Wij helpen onze klanten zich te onderscheiden met hun productpresentaties door het ontwikkelen van maatwerk displays, schappresentaties & POS materiaal. Wij kunnen u van dienst zijn met één enkel onderdeel tot en met een complete inrichting. Met onze producten, warehousing, montage & assemblage, bedienen wij een groot aantal brands, retailketens en interieurbouwers. Speciaal op de vakbeurs voor de creatieve industrie zullen wij aanwezig zijn met een ruim assortiment aan DISPLAYS, POS- & RECLAMEDRAGERS.

Joalpe International BV
Fahrenheitstraat 45-47
6716 BR EDE
T: 0318 641 830

info@joalpe.nl
www.joalpe.nl

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK