Hexis is leverancier van een zeer compleet aanbod voor de signmarkt, standnummer 407

logo_HEXIS_2010

Hexis Nederland, Medum & Hanita Benelux

Hexis is leverancier van sign vinyls, car & interieur wrap vinyls, printmedia, laminaten, trainingen en alle gereedschappen die handig zijn in de signwereld. Wij hebben standaard een zeer compleet aanbod en kunnen altijd naar een passende oplossing zoeken voor uw project.

Medum is een nieuwe naam in de signmarkt. Toch kunnen we terugvallen op 10 jaar ervaring. Medum heeft een uitgebreide keuze printers (Canon, Océ) , snijplotters, hittepersen en laminatoren. Ook leveren wij verschillende software om deze machines optimaal aan te sturen.

Hanita Benelux tenslotte, is uw windowfilm leverancier. Windowfilms zijn zelfklevende, heldere polyester films. Ze worden toegepast om bestaande beglazing op te waarderen met zonnewarmte-, UV-, inbraak- of schittering werende eigenschappen.

Hexis Nederland

Nijverheidscentrum 2c

2761 JP  Zevenhuizen

T:   0180 – 63 23 79

 

Hexis logo's

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK