IPEX 2014: Waar offsetdrukkers kunnen laten zien hoe snel ze van opdracht kunnen wisselen

 

Plaatwissel400x300

IPEX wordt van 24 tot 29 maart niet alleen het showtoneel van fabrikanten en leveranciers uit de grafische industrie, maar ook van een snelheidswedstrijd in opdracht wisselen voor offsetdrukkers. Voor drukkers die er niet aan mee doen zal de wedstrijd in ieder geval een toetssteen geven voor hun eigen prestaties. Voor niet-drukkers is de wedstrijd waarschijnlijk een ogenopener die aan zal tonen dat offset voor steeds kleinere oplagen een alternatief is voor digitaal drukwerk.

 

Als je wilt laten zien hoe goed je daar in bent kun je je via deze link aanmelden http://www.ipex.org/page.cfm/Action=Form/FormID=46/t=m.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK