Interview: Artex Easyfairs over Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign

Evenementenhal legt, na de overname door het Belgische Artexis Easyfairs in 2016, nog meer de nadruk op kwaliteit. Elke beurstitel is onder de loep genomen. Dat geldt ook voor Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Zowel Evenementenhal als Artexis Easyfairs zien doorgroeimogelijkheden voor deze sterke en bewezen beurstitels. Nu – een jaar na de overname en een succesvolle 2017-editie met ruim 13.000 bezoekers – blikt de beursorganisatie vooruit op de toekomst. Irma de Hoon en Debbie de Bruijn vertellen in het artikel op onze speciale pagina wat de koers is naar 2019.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK