Indrukwekkend ABBA fotoboek

ABBAFotoboeken vormen in deze digitale tijden nog een populair fenomeen in het slinkende landschap van printmedia producten. Veel mensen zien hun fraaie foto’s graag nog tastbaar terug in boekvorm. De bewaarfunctie is een tweede belangrijke factor. Dat het hierbij niet alleen gaat om eigen foto’s blijkt wel uit de succesvolle verkoop van de vele fotoboeken, online en in boekenwinkels.

Een van de grootste successen in fotoboeken van de afgelopen jaren was LINDA. Het boek. Het magazine LINDA wordt sinds haar ontstaan in oktober 2003 geroemd om haar beeldtaal. Door de hoge kwaliteit van de beelden en reportages in LINDA zijn vele bekende Nederlanders en andere bijzondere mensen al jaren bereid zich te laten fotograferen voor het magazine. De mooiste, meest bijzondere foto’s werden gebundeld in de prachtige uitgave LINDA. Het boek.

In navolging van dit succes kwamen er steeds meer fotoboeken op de markt. Zo ook recent het eerste officiële fotoboek waar de ABBA-bandleden hun medewerking aan verleenden; ABBA Het officiële fotoboek. Het boek is een indrukwekkend vormgegeven boek, dat hardcover gebonden is en bestaat uit maar liefst 400 pagina’s. Het zware boek biedt meer dan 500 nooit eerder gepubliceerde foto’s uit de privécollecties van de bandleden. Een fraai cadeau, dat het goed zal doen in de boekenkast van menig ABBA- of fotoboekenliefhebber!
 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK