Hup Holland Hup met Probo EK-poule!

Het Europees Kampioenschap voetbal, kortweg het EK, is een van de meest spannende vierjaarlijkse sportevenementen. En dit jaar maakt Probo het nog spannender met de Probo EK-poule. Vul je voorspellingen in vóór vrijdag 14 juni 21.00 uur en maak kans op een stedentrip naar Valencia!

‘Ben jij de printprofessional met de meeste voetbalkennis? En zin om het koude Nederland te verruilen voor de Spaanse zon?’ Daar zullen veel mensen zich in herkennen! Doe dan mee met de gratis Probo EK-poule en win de 5-daagse trip naar Valencia voor 4 personen.

Soccer 488700 1280

Je hebt tot uiterlijk vrijdag 14 juni 21.00 uur de tijd om je voorspellingen door te geven aan Probo. Een tip: kies een leuke en creatieve naam, want die zal zichtbaar zijn voor al je collega-printprofessionals.
Het spel bestaat uit twee fases. In fase 1 voorspel je de uitslagen van alle 36 groepswedstrijden. In fase 2 voorspel je de uitslagen van elke ronde in de knock-outfase.

Klaar om te laten zien dat jij de ultieme voetbalexpert bent? Meer info en meedoen kan hier: Probo EK-poule.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK