Het The Art of Print project vraagt ondersteuning

The art of printAndreas Weber, een bekende Duitse media-consultant en journalist heeft een project gestart om de ‘kunst’ van drukken onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Samen met de Chinese professor Dr. Ying Lin-Sill stelt hij een tentoonstelling samen met voorbeelden van Duitse en Chinese kunstenaars die de drukkunst gebruikten of gebruiken voor hun werk. Om dit ambitieuze  project mogelijk te maken zoekt Andreas sponsors via Indiegogo. Het Chinese gedeelte van het project heeft al voldoende fondsen geworven en de tentoonstelling gaat zeker door. Meer informatie over dit project vind je via deze link.


 

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK