Google Project Fi: de belofte van een snellere en goedkopere mobiele verbinding

Google Project FiGoogle stoort zich net als veel gebruikers aan de traagheid waarmee service providers de internet toegangssnelheid verhogen en de slimme manieren die ze bedacht hebben om daar geld aan te verdienen. Met Project Fi hoopt Google daar een eind aan te maken. Project Fi maakt effectief gebruik van WiFi hotspots en laat je alleen betalen voor de data die je echt gebruikt, dat in tegenstelling tot wat providers doen. Die laten je per maand een bedrag betalen en als je de hoeveelheid maximale data van je contract niet gebruikt heb je pech gehad, ga je over je limiet dan krijg je een gepeperde rekening. Fi maakt waar mogelijk gebruik van gratis WiFi hotspots en schakelt waar mogelijk automatisch over. Lees meer over Fi en de beta die nu in Amerika plaats vindt via deze link.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK