Harry Potter tot leven bij bibliotheek Gelderland

Boeken tot leven laten komen? Een beetje toveren zorgt daar wel voor! Op Tweede Paasdag was er een een echte Harry Potter-dag bij de bibliotheek Gelderland Zuid. Een fandag voor de trouwe lezers van de boekenreeks die alweer 25 jaar bestaat en een mooi promotiemoment voor het boek voor duizenden kinderen.

Nos Jeugdjournaal Harry Potter Dag 1

Op de foto als professor Anderling, een workshop fan fiction, of een college over Harry Potter en de dood. Tijdens de Harry Potter Experience in Nijmegen kon je je onderdompelen in een magische wereld.
Een leuk event dat zo de aandacht niet alleen vestigde op de populaire tovenaarsreeks, maar ook op allerlei andere fantasy boekenreeksen. De speciale dag haalde het NOS Jeugdjournaal op Tweede Paasdag. “Een item in het Jeugdjournaal, dat was mijn grote droom als pr-medewerker”, laat
Susan Bink, PR adviseur bij de bibliotheek Gelderland Zuid, weten.

Beeld: LinkedIn account Bibliotheek Gelderland Zuid.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK