GSOB vierde 100 jarig bestaan bij Canon ‘Print Party’

Het GSOB bestaat dit jaar 100 jaar en dat werd uitbundig gevierd bij Canon in Den Bosch tijdens een speciale editie van Print Party. Dat gebeurde terug in de tijd naar de ‘Roaring Twenties’ in de speciaal daarvoor ingerichte feesttent voorzien van een toepasselijk ‘Peaky Blinders’ decor.

2023.11 Print Party

Een behoorlijk aantal gasten had aan de dresscode gehoor gegeven en zich uitgedost in kleding uit de oprichtingstijd van Grafimedia Studiegroep Onderling Beter in 1923.

Er kwamen meer dan 150 grafici op Print Party ’23 af. Net als vorig jaar namen het KVGO, VKGO, Hubergroup en de grafische opleidings- en trainingsinstituten GOC en het Belgische VIGC als partner aan het netwerkevenement deel. Dat zorgde voor een breed grafisch draagvlak. Dat is precies wat GSOB voorzitter Iwan In den Bosch met deze samenwerking voor ogen heeft. ‘Samen ben je sterker’, zei hij tijdens zijn welkomstwoord.

Tijdens deze speciale editie van Print Party konden de gasten onder het genot van een hapje en een drankje onbekommerd netwerken. Dat gebeurde volop. Ook kon er worden plaatsgenomen aan de Black Jack tafel, was er een whisky proeverij en kon er worden gedanst op verzoeknummers die op vinyl werden afgespeeld. De ambiance en verzorging bij Canon waren ook dit keer weer perfect.

Gsob Hans Baljet Pmn
Samengesteld door Hans Baljet, redacteur printmedianieuws

Tijdens de netwerkavond werd ook een speciaal magazine ter ere van het 100-jarig jubileum van de Grafimediastudiegroep gepresenteerd. In deze speciale uitgave – getiteld: ‘Van lood naar foto en van steen tot digitaal’ – een kleurrijk overzicht van de vele activiteiten van het GSOB in het verleden en het heden. Na afloop van het evenement kregen alle gasten een exemplaar mee naar huis.

Of het netwerkevenement ‘Print Party’ volgend jaar een vervolg krijgt is voor Iwan In den Bosch geen vraag. ‘Natuurlijk! Laten we reëel zijn. Zoveel van dit soort gezellige evenementen telt onze grafische branche niet meer. Laten we dit branche brede initiatief koesteren en deze traditie voortzetten.’

Bron: persbericht, Foto: Giuseppe Toppers | Danto

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK