Grootlicht sticker

In China is het blijkbaar een ware plaag: wegmisbruikers die achter andere auto’s gaan rijden met het grootlicht aan. Online verkopers hebben een oplossing bedacht: stickers met enge taferelen voor op de achterruit van de auto die in het donker niet echt zichtbaar zijn, maar meteen oplichten als iemand zijn grootlicht op zet. Succes verzekerd!
Maar niet altijd verstandig. Het kan schrikreacties bij andere weggebruikers uitlokken, waar de automobilist wel verantwoordelijk voor is.
(inspiratiebron: Dutch Cowboys)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK