GrafischGolfen op 23 en 24 juni

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het GrafischGolfen 2022. PRINTmatters en The Company Golf Club organiseren op vrijdag 24 juni 2022 het jaarlijkse sportieve grafimedia-netwerkevent.

Grafischgolfen

GrafischGolfen vindt dit jaar plaats op de Twentsche Golfclub. PRINTMatters schrijft op haar website: ‘Het belooft opnieuw een geweldige dag te worden, waarbij iedereen weer in oogverblindend mooie outfit zijn beste beentje voor zal zetten’.

Op 23 juni ‘voorspelen’ op de golfbaan van natuurgebied Het Rijk van Sybrook.

Deelname kost 140 euro per persoon (all-in). Het programma begint om 10.30 uur en wordt vanaf 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel, diner en prijsuitreiking. Het evenement wordt gesponsord door Rodi, hubergroup, Canon, VMS, Korlaar Soest, Dataline/MultiPress en Igepa.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK