Grafische ondernemers staan er niet alleen voor

Diverse Brancheorganisaties zetten een tandje bij om hun leden te helpen.

Zo stuurt het VKGO een wekelijkse nieuwsbrief met een opbeurend persoonlijk woordje van voorzitter Toob Alers. Daarnaast staat in de nieuwsbrief een groot aantal praktische tips en links naar regelingen die voor de leden van toepassing zijn. Bijzondere initiatieven vanuit de vereniging deelt Toob met passie.

Het VIGC nodigt haar leden uit om virtueel op de koffie te komen. Je kunt bij de VIGC helpdesk in gesprek, om over eventuele ontstane problemen te praten.

Het KVGO deelt de informatie over de regelingen via de website en zet zich met name in om de problemen van de industrie via de centrale werkgeversorganisaties onder de aandacht te brengen van de politiek.

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK