Grafisch Bedrijf Goes helpt bij verduidelijking gescheiden afval in Middelburg

Voor de Gemeente Middelburg is het belangrijk dat de verzamelcontainers voor de verschillende afvalstromen nog meer onder de aandacht gebracht worden. Het moet vooral heel duidelijk zijn welke afvalstroom in welke afvalcontainer gestort moet worden.

Screenshot

Natuurlijk draagt de gemeente al haar steentje bij aan het milieu, maar alle steentjes helpen als bewoners nog bewuster gemaakt worden. De kleur is per afvalstroom bepaald zodat het in één oogopslag duidelijk is welk soort stroom voor welke container is bestemd. Extra stickers rondom de containers zorgen voor meer duidelijkheid.

Logo Gbg

De containers staan door de hele gemeente verspreid en ons sign-team heeft dit project afgelopen week vakkundig uitgevoerd. In totaal heeft GBG bijna 2000 stickers geplakt en het was ook nog eens prachtig weer, wat een kleurrijk plaatje!

Bron: LinkedIn pagina GBG

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK