GCC print professionals trakteert!

Op 20 juni vierde GCC print professionals feest. Het bedrijf bestaat 30 jaar en dat werd kleinschalig gevierd met het uitdelen van een verkoelend ijsje aan iedereen die langskwam.

Directeur Frank den Hollander: ”We hadden grootse plannen om deze mijlpaal te vieren met collega’s, vrienden, familie en zakenrelaties, maar het coronavirus heeft roet in het eten gegooid. Toch wilden we dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, tijd voor een positief bericht.”

Gcc Print Professionals

GCC print professionals is 30 jaar geleden begonnen als koeriersdienst en direct-mail bedrijf. Frank den Hollander was op zoek naar een partij die de direct-mail voor zijn toenmalige onderneming op zich kon nemen, maar hij kon geen geschikte partij vinden in de omgeving van Gorinchem. ”Dan begin ik het zelf” vertelt hij in een online video. De eerste jaren was het bedrijf, dat 27 jaar lang gevestigd was aan de Spijksedijk, bekend onder de naam: Gorcumse Copieer Centrale. Al snel groeide het bedrijf uit tot dé printspecialist van Gorinchem en omgeving.

In tijden van corona is er veel negatief nieuws, dus heeft GCC print professionals getwijfeld om het jubileum wel te vieren. Nu de maatregelen versoepelen hebben ze dan toch besloten dit op een kleinschalige, maar attente manier, toch te doen. Medewerkers deelden ijsjes uit aan alle bezoekers en men kon meedoen aan een leuke winactie. ”Het was prettig om iets positiefs te doen in deze vreemde tijd.” Ook werd Yolanda Havelaar in het zonnetje gezet. Zij is 30 jaar in dienst van het bedrijf. 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK