Fotoreclame in blokken

bb161206-bloxitBloxit is een nieuw systeem van het Nederlandse bedrijf E-Print. Het is oorspronkelijk bedoeld voor consumenten; voor aan de muur in bijvoorbeeld woon- of slaapkamer. Omdat het systeem er dermate professioneel uitziet, kwamen er echter ook steeds meer bestellingen van bedrijven binnen, die de Bloxit gebruiken om zich op locatie te tonen aan klanten. Daarom is er nu een speciale bedrijven-editie.
Het is een innovatief foto-wanddecoratiesysteem, waarop bedrijven foto’s van bijvoorbeeld producten, gerealiseerde projecten, personeel, klanten, en andere moodshots kunnen plaatsen. Omdat de blokken eenvoudig vervangen kunnen worden, is het systeem eenvoudig up-to-date te houden met bijvoorbeeld nieuwe gerechten en nieuw personeel.

Een Bloxit biedt bedrijven de kans zich op eigen locatie positief te presenteren. Restaurants kunnen bijvoorbeeld foto’s plaatsen van gerechten, de dienstdoende kok of bedienend personeel. Ook kan een krijtblok toegevoegd worden waarop geschreven kan worden, bijvoorbeeld een slogan, welkomstboodschap, aanbieding, gerecht van de dag etcetera. De blokken zijn eenvoudig te veranderen en daardoor kan de eigenaar het systeem flexibel aanpassen, zelfs per dag.

Prijs: € 199,-
Meer informatie: www.bloxit.nl

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK