Fotoimpressie FESPA ’24 Global Print Expo door de ogen van Jolanda van Drie

Een flink deel van de redactie vertoefde vandaag op FESPA ’24 Global Print Expo. Een eerste indruk vanaf de beursvloer, met foto’s van Jolanda van Drie.

Komende week inhoudelijke analyses bij Printmedianieuws, met nu al de vraag ‘Hoe groot wordt de invloed van ontwikkelaars/fabrikanten uit China’? De oprukkende hoeveelheid standhouders lijkt een voorbode van hetgeen we kunnen verwachten op Drupa.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK