Financieel directeur Heidelberg vertrekt per 1 april

CFO Marcus A. Wassenberg gaat volgens het bedrijf met ‘wederzijds goedvinden’ met pensioen per
1 april. In een persbericht wordt echter gesteld dat hij de keuze heeft gemaakt voor een positie bij een ‘ander’ industrieel bedrijf.

Wassenberg Cfo Heidelberg
Marcus A. Wassenberg

Bij het ‘wederzijds goedvinden’ horen natuurlijk de gebruikelijke bedankjes vanuit diverse geledingen van het bedrijf. Heidelberg streeft ernaar voor Wassenberg zo snel mogelijk een vervanger aan te stellen, zodat Wassenberg zijn taken ordelijk kan overdragen aan zijn opvolger.

Wassenberg verlaat het bedrijf precies een jaar later nadat Ludwin Monz op 1 april 2022 in dienst trad als CEO.

Bron: Heidelberg

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK