FESPA Enquete over Trends en Ontwikkelingen

Het internationaal onderzoek over trends en ontwikkelingen binnen de print- en signindustrie kan nog steeds worden ingevuld. De FESPA-organisatie investeert hier stevig in, omdat FESPA ervan overtuigd is dat de resultaten uit dit onderzoek ondernemers helpt inzicht te krijgen in de toekomst, en hen een kans geeft om hun strategische keuzes daarop af te stemmen.

De resultaten uit dit internationaal onderzoek geven per werelddeel aan wat het sentiment onder de ondernemers is. 

FESPA Nederland zet zich ervoor in om deze resultaten ook over ons (Nederland) te kunnen delen met de print- en signondernemers. Daarvoor hebben we als klein land in de wereld tenminste 120 respondenten nodig. Ondertussen hebben al 10-tallen bedrijven de moeite genomen om in 20 minuten deze vragenlijst in te vullen. Wil je eerst meer informatie, lees dan meer over de achtergronden.

Fespa Qr

Om het je makkelijk te maken, kun je de QR-code scannen met de camera op de telefoon. Dan kun je direct beginnen. Je hoeft niet eens een FESPA lid te zijn om toch mee te doen en een samenvatting van de resultaten uit het onderzoek te ontvangen. Gewoon een extra service van FESPA.

Bron: nieuwsbrief FESPA

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK